Informasjonskapsler

Sist oppdatert 28.09.22
Retningslinjer for informasjonskapsler for Habio
Denne retningslinjen for informasjonskapsler forklarer hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker dem. Du bør lese denne policyen slik at du kan forstå hvilken type informasjonskapsler vi bruker, eller informasjonen vi samler inn ved hjelp av informasjonskapsler og hvordan denne informasjonen brukes
Informasjonskapsler inneholder vanligvis ingen informasjon som personlig identifiserer en bruker, men personlig informasjon som vi lagrer om deg kan være knyttet til informasjonen som er lagret i og hentet fra informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan vi bruker, lagrer og holder dine personopplysninger sikre, se vår personvernerklæring.
Vi lagrer ikke sensitive personopplysninger, som postadresser, kontopassord osv. i informasjonskapslene vi bruker.
Tolkning og definisjoner
Tolkning
Ordene der den første bokstaven er stor har betydninger definert under følgende forhold. Følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de står i entall eller flertall.
Definisjon
I denne retningslinjen for informasjonskapsler:
 • Bedrift (referert til som enten "selskapet", "vi", "oss" eller "vår" i denne retningslinjen for informasjonskapsler) refererer til Digitive as, Kongensgate 21, 1530 Moss.
 • Informasjonskapsler betyr små filer som plasseres på datamaskinen din, mobilenheten eller en hvilken som helst annen enhet av et nettsted, og inneholder detaljer om nettleserhistorikken din på dette nettstedet blant dets mange bruksområder.
 • Nettstedet refererer til Habio, tilgjengelig frahttp://habio.io
 • Du betyr individet som har tilgang til eller bruker nettstedet, eller et selskap, eller enhver juridisk enhet på vegne av hvilken en slik person går inn på eller bruker nettstedet, alt etter hva som er aktuelt.
Bruken av informasjonskapsler
Typen informasjonskapsler vi bruker
informasjonskapsler kan være "Persistente" eller "Session"-informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går offline, mens øktinformasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren.
Vi bruker både økt- og vedvarende informasjonskapsler for formålene som er angitt nedenfor:
 • Nødvendige / essensielle informasjonskapsler
  Type: Øktinformasjonskapsler
  Administrert av: Oss
  Formål: Disse informasjonskapslene er avgjørende for å gi deg tjenester tilgjengelig via nettstedet og for å gjøre det mulig for deg å bruke noen av dens informasjonskapsler. funksjoner. De bidrar til å autentisere brukere og forhindre uredelig bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenestene du har bedt om tilbys, og vi bruker kun disse informasjonskapslene for å gi deg disse tjenestene.
 • Retningslinjer for informasjonskapsler / Godkjennelse av informasjonskapsler
  Type informasjonskapsler: Vedvarende informasjonskapsler
  Administrert av: Oss
  Formål: Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har akseptert bruken av informasjonskapsler på nettstedet.
 • Funksjonalitet Informasjonskapsler
  Type: Vedvarende informasjonskapsler
  Administrert av: Oss
  Formål: Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel å huske påloggingsdetaljer eller språkpreferanser. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå at du må angi innstillingene dine på nytt hver gang du bruker nettstedet.
 • Sporing og ytelse
  : Vedvarende informasjonskapsler
  Administrert av: Tredjeparter
  Formål: Disse informasjonskapslene brukes til å spore informasjon om trafikk til nettstedet og hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen som samles inn via disse informasjonskapslene kan direkte eller indirekte identifisere deg som en individuell besøkende. Dette er fordi informasjonen som samles inn vanligvis er knyttet til en pseudonym identifikator knyttet til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet. Vi kan også bruke disse informasjonskapslene til å teste nye sider, funksjoner eller ny funksjonalitet på nettstedet for å se hvordan brukerne våre reagerer på dem.
 • Målretting og annonsering
  : Vedvarende informasjonskapsler
  Administrert av: Tredjeparter
  Formål: Disse informasjonskapslene sporer nettleservanene dine for å gjøre det mulig for oss å vise annonser som er mer sannsynlig å være av interesse for deg. Disse informasjonskapslene bruker informasjon om nettleserloggen din for å gruppere deg med andre brukere som har lignende interesser. Basert på denne informasjonen, og med vår tillatelse, kan tredjepartsannonsører plassere informasjonskapsler for å gjøre dem i stand til å vise annonser som vi tror vil være relevante for dine interesser mens du er på tredjeparts nettsteder.
Dine valg angående informasjonskapsler
Hvis du foretrekker å unngå bruk av informasjonskapsler på nettstedet, må du først deaktivere bruken av informasjonskapsler i nettleseren din og deretter slette informasjonskapslene som er lagret i nettleseren din knyttet til denne nettsiden. Du kan bruke dette alternativet for å forhindre bruk av informasjonskapsler når som helst.
Hvis du ikke godtar våre informasjonskapsler, kan det hende du opplever noen ulemper med bruken din av nettstedet, og enkelte funksjoner vil kanskje ikke fungere ordentlig.
Hvis du ønsker å slette informasjonskapsler eller instruere nettleseren din om å slette eller nekte informasjonskapsler, vennligst besøk hjelpesidene til nettleseren din.
For alle andre nettlesere, besøk nettleserens offisielle nettsider.
Se/endre ditt samtykke for informasjonkapsler:
Innstillinger for informasjonskapsler
Kontakt oss
Hvis du har spørsmål om denne retningslinjen for informasjonskapsler, kan du kontakte oss:
 • På e-post: post@habio.io